Regisztráció | Bejelentkezés |

Ha még nincs felhasználói neve és jelszava, válassza a Regisztráció menüpontot és hozzon létre magának egy fiókot.

*Felhasználói név (username)
*Régi jelszó (old password)
*Új jelszó (new password)
*Új jelszó ismét (new passw. again)
 

Miért regisztráljak?

Aki nem regisztrált, és nem jelentkezett be, az látogatóként jeleníti meg a tartalmakat. Aki regisztrált és be tudott jelentkezni, az minden oldalt jogosultságainak megfelelô módon tekinthet meg. Bejelentkezett felhasználó bejegyzéseket helyezhet el (posztolhat) a számára fenntartott helyen. Például, bejelentkezett tanuló apróhírdetést posztolhat, bejelentkezett tanár közleményeket, apróhirdetéseket, tudományos cikkeket publikálhat, amelyek megjelennek a Közlemények, az Apróhirdetések illetve az Oktatók írásai oldalon.

Szabályok

A bejelentkezéshez a felhasználónak meg kell adnia néhány információt magáról: családnév, keresztnév, osztály vagy kategória (pl. tanár, diák stb.), felhasználói név (User Name) és jelszó. A felhasználói név egyedi kell, hogy legyen. A rendszer nem fogad el olyan usert, amelyet korábban valaki már lefoglalt. Egy felhasználó bármikor megváltoztathatja a jelszavát a Jelszóváltás linkre kattintva. Beírja a régi jelszót, majd a rendszer kéri az új jelszót és annak megerôsítését. Ha az új jelszó megerosítése sikeres, az rögtön érvénybe lép.

Felhasználási feltételek

A bejelentkezett felhasználók felelnek a posztolt cikkek tartalmáért. Rémhírek terjesztése, mások zsarolása, sértése, a posztok törvényellenes használata teljes mértékben a bejelentkezett felhasználót terheli. A cikkek, kommentek, posztok, hirdetések mellett adatok jelennek meg a felhasználóról is, aki azokat posztolta. Tilos a sértô nyelvezet használata. A posztolt tartalmak az iskola szabályzatában elôírtaknak, az érvényes tanügyi törvénynek és a szerzôi jogokat védô törvényeknek is meg kell, hogy feleljenek.

"Nagy Mózes" High School - Founded in 1680
Official Website © All rights reserved.